Mijn naam is Greet Vlaming. Na 40 jaar werken in het SBO als leerkracht en logopediste ben ik nu met pensioen. Dit geeft mij veel ruimte en tijd om mijn aandacht helemaal te richten op lichaamsgericht werken met mensen.

In 1992 kreeg ik in een burn out. Er moet toch meer in het leven zijn, dacht ik. Tijdens mijn zoektocht kwam ik met Emotioneel Lichaamswerk in aanraking. Er ging een wereld voor mij open. Ik had wel een lichaam en een hoofd, maar dat daar een verbinding tussen was had ik nog nooit zo ervaren. Ik werd enthousiast en ging de opleiding tot trainer ELW volgen. Mijn nieuwsgierigheid naar alles was met lichaam, geest en ziel te maken had groeide.


Ik volgde meerdere opleidingen: Integratieve Massage (IM), Holistic Pulsing, Stromings Pulsing, Opleiding tot Auctor, Focussen 1, Gedragspecialist aan de hogeschool Utrecht en Familie Opstellingen en de training Sexual Grounding. Deze opleiding heeft mij echt autonomie en het besef dat ik een sexueel wezen ben gegeven. Ik werd hier blij van en wil dit graag uit- en overdragen.

Ik heb veel groepswerk gedaan en heb thuis een praktijk. Levenslust en van het leven houden zijn voor mij natuurlijke eigenschappen. Liefde voor mensen en voor mezelf is de basis van waaruit ik werk.


 

Praktijk voor Lichaamsgerichte Therapie

Laatst bijgewerkt juli 2016

Evenwicht, met beide benen op de grond

Evenwicht, met beide benen op de grond